Posted on Jan 10, 2014

0.7 design ja Kanga’s käynnistävät vuoden 2014 alusta OKM:n rahoittaman työllistämishankkeen. Tarkoituksena on kehittää konsepti, jonka avulla tehdään suomalaista tekstiilisuunnittelua tunnetuksi Venäjän markkinoilla. Konsepti kehitetään ja pilotoidaan vuoden 2014 aikana.

Vuonna 2013 kartoitimme tekstiilituotantoa Venäjällä ja tapasimme joulukuussa Moskovassa muutamia venäläisiä tekstiilivalmistajia,  joista eräs tuottaa rotaatio- ja laakapainettuja sekä jacquardkudottuja kankaita puuvillasta ja pellavasta. Palaamme helmikuun lopussa Moskovaan tavataksemme yrityksen edustajia uudemman kerran ja osallistuaksemme suurille tekstiilimessuille myös uusien asiakassuhteiden toivossa.

Etsimme mukaan pilottihankkeeseemme 5-10 suomalaista tekstiilisuunnittelijaa, joiden portfoliot esittelemme kontaktillemme sekä muille messuilla tapaamillemme valmistajille. Mukaan valittujen suunnittelijoiden kanssa tehdään määräaikainen provisiopohjainen agenttisopimus. Joidenkin suunnittelijoiden kanssa voidaan myöhemmin tehdä myös pidempiaikainen agenttisopimus.

Järjestämme kiinnostuneille tapaamisen keskiviikkona 22.1. klo 17.00- 19.00 Aalto Protomossa (Arkadiankatu 28, 5 krs., Helsinki). Tapaamisessa kerromme hankkeesta, Venäjän markkinoista ja trendeistä. VP 17.1.2014. Mikäli et pääse paikalle, voit silti ottaa yhteyttä ja ilmoittaa osallistumishalukkuudestasi. Hanke jatkuu koko vuoden, joten mahdollisuuksia syntyy myös myöhemmin.

Comments

comments