Posted on Apr 7, 2017

Kaipaatko sparrausta liiketoiminnan starttaamisessa, kehittämisessä tai kansainvälistämisessä? Mistä pitäisi lähteä liikkeelle, kun selvitettäviä asioita on satoja ja tietolähteitäkin kymmeniä? Mikäli et löydä vastauksia kysymyksiisi Kellarista maailmalle – Agenttioiminnan työkirjasta, etkä tohdi kysyä asiaasi julkisesti Twitterissä #kysyagentilta -sessioissa, voit varata henkilökohtaisen tapaamisajan agentilta!

0.7 design tarjoaa alkuvuodesta 2017 lähtien tunnin mittaisia konseptoituja Klinikka-aikoja, joissa käydään läpi käsityö- tai muotoiluyrityksen nyky- ja tahtotilat, sekä luodaan polku tavoitteiden saavuttamiseksi.

Mitä hyötyä Klinikka-ajasta on? 0.7 design Oy on toiminut suomalaisten muotoilu- ja käsityöyritysten vientiagenttina kymmenen vuotta lähinnä Japanin markkinoilla. Vuosien varrella noin kaksisataa suomalaista pienyritystä on saanut tavalla tai toisella tukea 0.7 designin osaamisesta tapahtumissa, seminaareissa, matchmakingeissä ja henkilökohtaisissa tapaamisissa joko suoraan tai sen verkoston kautta. 0.7 designilla on laaja osaaminen mm. viennistä, hankkeistamisesta, rahoitusmahdollisuuksista, tuotteistuksesta, sopimuskäytännöistä, immateriaalioikeuksista sekä niiden hyödyntämisestä.

Klinikka-aika ei takaa yrityksille ihmelääkettä liiketoimintaan, vaan uusia näkökulmia ja kontakteja, joita se voi hyödyntää omassa arjessaan matkallaan asetettuihin tavoitteisiin.

PS. Muistathan, myös TEKESin Innovaatiosetelit?

Comments

comments