Posted on Mar 13, 2018

Onko sinulla muotoilu- tai käsityöalaan liittyvä yritysidea? Mitä pitäisi ottaa heti alkuvaiheessa huomioon, että yrityksestä tulisi menestyvä? Haluatko kasvattaa muotoilu- tai käsityöyritystäsi vientikelpoiseksi, mutta et oikein tiedä miten se tehdään? Vai tunnetko paloa luovan alan yrityksiä ja niiden kehittämistä kohtaan? Ehkäpä jo tiesitkin, että Kellarista maailmalle – Agenttitoiminnan työkirja on kirjoitettu juuri sinulle!

Suomessa on paljon kehityskelpoisia luovia yrityksiä, joilla olisi paljon annettavaa kansainvälisillä markkinoilla: piensarjoja ja laadukkaita, käsin tehtyjä tuotteita kohtaan on kasvava kysyntä tietyssä kuluttajaryhmässä. Sosiaalisen median kautta pienetkin yritykset voivat melko yksinkertaisilla keinoilla tavoittaa asiakkaita ympäri maapallon. Ja monet sen ovat tehneetkin.

0.7 design on tukenut pienten luovien yritysten vientiponnisteluja jo reilun 10 vuoden ajan. Valitettavasti kaikkia lahjakkuuksia on mahdotonta auttaa, mutta jokaisen yrityksen on kuitenkin mahdollista löytää toimiviksi koettuja, helposti toteutettavissaolevia keinoja oman liiketoiminnan parantamiseen. Nimenomaa luovien yritysten ja nimenomaa kansainvälisille markkinoille tähtäävien pienyritysten.

Mikäli oman yritystoiminnan kehitys kiinnostaa, tutustu Kellarista maailmalle – Agenttitoiminnan työkirjaan. Selkokielinen ja käytäntöön pohjautuva kirja antaa paljon pieniä vinkkejä matkalle kellarista ensin kotimaisten jälleenmyyjien luokse, ja sieltä eteenpäin kansainvälisille markkinoille. Älä pelkää lähteä sille matkalle!

Kellarista Maailmalle - Agenttitoiminnan Työkirjan sisällysluettelo

Kellarista Maailmalle – Agenttitoiminnan Työkirjan sisällysluettelo

Kirja palvelee myös välittäjäportaan toimijoita: mitä agentin tai managerin tulee otta huomioon ennen päämiessopimusten allekirjoittamista? Millainen on hyvä päämies ja mistä sellaisen löytää?

Kellarista maailmalle – Agenttitoiminnan työkirjan on julkaissut Luovan talouden agentit ja managerit AGMA ry.

 

Kiinnostuitko?

Kirjoja löytyy muutamista kirjastoista sekä hyvinvarustelluista kirjakaupoista. Ota yhteyttä ja tilaa omasi suoraan 0.7 designista hintaan 25 euroa +postikulut.

 

 

Comments

comments